Kram Dødsbo og Antik

Opkøb af indbo

Opkøb af indbo i hele Midt- og Vestjylland

Har du overvejet at sælge dit indbo, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Så kan Kram dødsbo & Antik fra Aulum hjælpe dig. Vi er specialister i opkøb af indbo i hele Midt- og Vestjylland og kan give dig en fair pris for dine værdigenstande.

Vi har mange års erfaring med opkøb af indbo, og vores ekspertise og viden om markedet betyder, at vi kan give dig den bedst mulige pris. Vi opkøber alt fra antikviteter og møbler til smykker og lamper.

Vi er altid på udkig efter nye og interessante varer, og derfor er vores tilbud altid konkurrencedygtigt. Vi vil altid vurdere dine ting nøje og give dig en pris, der afspejler deres værdi og stand.

Vores service er hurtig og pålidelig, og vi sørger for at gøre hele processen så nem og bekvem for dig som muligt. Vi kommer gerne ud og ser på dine ting og giver dig en vurdering af deres værdi. Hvis du accepterer vores tilbud, kan vi tage os af alt det praktiske og sørge for at tømme boligen, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Vi dækker et stort område, når det gælder opkøb af indbo, flyttebo og lignende i hele Midt- og Vestjylland. Så bor du i Holstebro, Herning, Struer, Ikast, Videbæk, Ringkøbing, Skjern, Skive og Brande – eller en af de nærliggende byer hjælper vi gerne!

Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik i åbningstiden og få et uforpligtende tilbud på dine effekter

Så hvis du har brug for at sælge dit indbo, så tøv ikke med at kontakte Kram dødsbo & Antik fra Aulum. Vi er altid klar til at hjælpe dig med opkøb af dine værdigenstande i hele Midt- og Vestjylland.

Få dit tilbud her